Today.ua

Мінус 2 кг за сніданок: як схуднути за один прийом їжі

Наїсти до 3 кг жиру за свята не здатен жоден організм, тому зайве на вагах - це рідина через накопичені токсини від важкої їжі. Позбутися від них за один прийом їжі та побачити результати схуднення допоможуть калій та клітковина.

Дієтолог Світлана Фус назвала ідеальний раціон після новорічних свят, завдяки якому можна швидко досягти схуднення і повернутися до колишньої ваги. Вивести зайву рідину цілком можливо за 1 прийом їжі і для цієї страви знадобляться крупа цілозернова (вівсянка, гречка, коричневий рис, булгур, кіноа) та рагу з тушкованих овочів.

«Таке блюдо - гарне джерело калію, який нормалізує водний обмін і сприяє виведенню зайвої рідини з організму. По-друге, це клітковина, яка буде сорбувати зайву рідину і нормалізувати діяльність кишківника», - пояснила фахівець.

Як відомо, такі каші сприятливо впливають на організм і здоров'я людини. Схуднення досягається, тому що це дієтичний продукт і природний «чистильник». Якщо порівнювати зі шліфованими й очищеними крупами, цілозернова зберігає всі поживні речовини. Дієтологи радять включати страви в щоденний раціон, але в першій половині дня. Такі крупи багаті на вітаміни В, А, Е, калієм, залізом, міддю, цинком, магнієм, корисними жирами і антиоксидантами.

При раціоні з кашами прийде схуднення, зміцниться імунітет, прискориться метаболізм, покращиться робота серцево-судинної системи та мозкової діяльності.

Рагу з тушкованих овочів - це джерело вітамінів В і А, калію, бета-каротину, холіну, кальцію, міді, марганцю, цинку, заліза і фосфору. Овочі містять клітковину і харчові волокна, які сприяють гарній роботі шлунково-кишкового тракту, покращують перистальтику кишківника, дарують схуднення.

Сполучення овочів з кашею з цілозернової крупи дозволить побачити на вагах мінус 2 кг за один сніданок. Завдяки такому раціону вийде швидко повернутися до бажаної ваги і навіть поліпшити свої показники.

Нагадаємо, нещодавно були названі ТОП-3 продукти для швидкого схуднення без голодувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ