Today.ua

Крутіше, ніж у Пугачової: Успенська розсекретила свого молодого коханця

Любов Успенська, ім'я якої останнім часом не виходить з топових новин шоу-бізнесу, знову в усіх на слуху. Правда, цього разу темою обговорення став не її гучний скандал із 30-річною дочкою, а нове кохання знаменитої шансоньєтки.

Днями королева шансону розмістила в своєму Instagram своє красиве сексуальне фото з коментарем, що збентежив багатьох її шанувальників. "Я закохалася. І відчула, що цього чоловіка я чекала все своє життя", - прокоментувала свій гарний знімок зірка.

Щоравда, імені свого нового обранця Любов не назвала. Проте все таємне стає явним. Допитливі ЗМІ, звичайно ж, дізналися ім'я чоловіка, який підкорив загартоване серце 66-річної зірки. Ним виявився 27-річний співак із Грузії Леван Кбілашвілі. Таким чином, Любов Успенська одним махом перевершила Аллу Пугачову, в якої різниця з Максимом Галкіним становить лише 27 років. Але Успенську, схоже, не лякає ні 39-річна різниця у віці, ні те, що Леван молодше за її дочку – жінка нестямно закохалася.

Любов познайомилася з хлопцем ще в минулому році, у свій день народження. Він співав на вечірці, влаштованій з нагоди її 65-річчя.

"Леван - приголомшливий хлопчик! Він вийшов на сцену з оркестром і просто зробив це свято. Виступав так довго, що багатьом артистам навіть не вистачило місця. А я зрозуміла, що він –золота рибка, і я його більше не випущу", – із захопленням відгукнулася тоді Любов Успенська про молодого виконавця з Тбілісі.

Після цього вона взяла його з собою на гастролі, І Леван став виступати з нею. Вже тоді стало помітно, що між співаками – більше, ніж творчий союз. Однак велика різниця у віці артистів зупиняла від пересудів навіть завзятих пліткарів.

І ось тепер стало відомо, що таємничий коханий чоловік Успенській – саме він. Причому, як каже хороший знайомий артистки, Леван нібито й не думав спочатку про те, щоб стати ближче до зірки. Мовляв, він просто виявився дуже турботливим молодим чоловіком, який оточив Любов Успенську турботою і увагою. До того ж, саме він допоміг їй пережити стрес від скандалу з дочкою.

"Він справжній чоловік. І хоча у них різниця у 39 років, Успенська не могла себе стримати – пропала, як дівчисько", - каже знайомий.

Якщо так, то залишається лише порадіти за зірку та її чоловіка. Обидва вони дорослі люди і як-небудь у своїх почуттях і відносинах розберуться.

Нагадаємо, раніше Любов Успенська заявила, що дала своїй скандальній дочці повну свободу та перестала цікавитись її життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ