Today.ua

Олена Кравець зі студії “Квартал 95“ насолоджується карантином: “Всі будемо вдячні“

Студія "Квартал 95", як і весь шоу-бізнес, сидить на карантині. Сьогодні всі багато часу проводять вдома з близькими. Хтось регулярно публікує в Instagram свої розваги. Хтось навпаки, воліє пірнути глибше в океан усамітнення і насолодитися можливістю побайдикувати і побути наодинці зі своїми думками. Актрисі студії "Квартал 95" Олені Кравець ніколи ні усамітнюватися, ні особливо вдаватися до неробства, ні, тим більше, нудьгувати.

У мами трьох дітей повний день турбот. До того ж Олена під час карантину відкрила для себе масу нових захоплень, здатних поглинути її з головою.

43-річна актриса зізнається, що отримує величезне задоволення від нехитрих сімейних справ. У неї, нарешті, дійшли руки до того, до чого не доходили роками. Вона із насолодою готує, прибирає, пере і розбирає речі в шафах.

"Ще відкрила для себе малювання з допомогою стікерів за номерами. Прикольна штука. Виявляється, є ще дуже багато ігор для інтровертів, які вимагають доволі тривалого часу на роздуми. А я таке дуже люблю", - зізналася Олена Кравець.

Чимало часу вона проводить на кухні. Нарешті з'явилася можливість не просто нагодувати сім'ю, а пофантазувати, спробувати щось новеньке і здивувати своїх домочадців. Ось нещодавно, каже акторка, пекли з дітьми мигдальне печиво.

Звичайно, якби не було Інтернету і мобільних телефонів, переносити тяготи карантину було б набагато складніше, каже актриса студії "Квартал 95". Але при нинішніх засобах комунікації все набагато простіше.

Загалом, зізнається Олена Кравець, сумувати їй ніколи. Навпаки, є час, щоби прикинути плани на майбутнє і розробити стратегію.

"Мені здається, світ вже ніколи не буде колишнім, і ми вийдемо з цієї ситуації вже зовсім іншими людьми. І я думаю, що за цей життєвий урок ми ще всі будемо вдячні", - припустила актриса.

Нагадаємо, Олена Кравець відверто розповіла, як через напружений графік роботи в студії "Квартал 95" вона втратила двох не народжених дітей. Обидві вагітності завмерли через той скажений ритм, в якому їй доводилося жити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ