Today.ua

Котлети по-київськи вийдуть смачнішими, ніж у ресторані: простий рецепт вишуканої страви

Котлети по-київськи однаково добре підходять як в якості чергової, так і святкової страви. Готувати їх непросто, так як для цього треба володіти деякими секретами. Ми розповімо про те, як зробити котлети соковитими з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти

Приготування

Курячу грудку необхідно очистити від шкірки і кісточок: вам знадобиться тільки м'ясо. Розділіть його на два рівних шматочки, відбийте їх, поперчіть і посоліть. Зелень подрібніть, змішайте її з м'яким вершковим маслом і розділіть на дві рівні частини, кожну з яких загорніть в куряче філе. Сформуйте з відбитого м'яса котлети.

Панірувати котлети по-київськи рекомендується спочатку в борошні, потім у збитому яйці, а наостанок – у сухарях. Помістіть котлетки у фритюр, обсмажте, а після цього відправте в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів. Там вони будуть доходити до готовності.

Якщо ви не в захваті від котлет по-київськи, всередині яких знаходиться вершкове масло із зеленню, приготуйте картопляні котлети з іншим сюрпризом. Дізнайтеся рецепт з нашої недавньої публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ