Котлети по-київськи однаково добре підходять як в якості чергової, так і святкової страви. Готувати їх непросто, так як для цього треба володіти деякими секретами. Ми розповімо про те, як зробити котлети соковитими з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти
- Одна куряча грудка;
- 30 грамів вершкового масла;
- пучок зелені (краще взяти кріп);
- одне куряче яйце;
- 100 г панірувальних сухарів;
- борошно;
- перець і сіль за смаком.
Приготування
Курячу грудку необхідно очистити від шкірки і кісточок: вам знадобиться тільки м'ясо. Розділіть його на два рівних шматочки, відбийте їх, поперчіть і посоліть. Зелень подрібніть, змішайте її з м'яким вершковим маслом і розділіть на дві рівні частини, кожну з яких загорніть в куряче філе. Сформуйте з відбитого м'яса котлети.
Панірувати котлети по-київськи рекомендується спочатку в борошні, потім у збитому яйці, а наостанок – у сухарях. Помістіть котлетки у фритюр, обсмажте, а після цього відправте в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів. Там вони будуть доходити до готовності.
Якщо ви не в захваті від котлет по-київськи, всередині яких знаходиться вершкове масло із зеленню, приготуйте картопляні котлети з іншим сюрпризом. Дізнайтеся рецепт з нашої недавньої публікації.