Today.ua

Королева Єлизавета і її чоловік принцип Філіп отримають щеплення від коронавірусу

Королева Великобританії Єлизавета ІІ та її чоловік, герцог Единбурзький Філіп пройдуть вакцинацію від коронавірусу. Про це повідомило видання Daily Mail із посиланням на свої джерела.

При цьому прес-служба Букінгемського палацу відмовилася давати будь-які коментарі з цього приводу, заявивши, що вакцинація - це особиста справа кожної людини, і вони не уповноважені відповідати на такі питання.

"Медичні рішення є особистими, і ми не будемо це коментувати", - заявила прес-служба палацу.

Водночас, поінформовані джерела пишуть, що королева Єлизавета і її чоловік принц Філіп отримають вакцину без будь-яких привілеїв. Вони будуть щеплені в порядку загальної черги, яка передбачає першочергову вакцинацію людей з вікової групи, що старше 80 років. Нагадаємо, що її величності 94 роки, а герцогу Единбурзькому 99 років.

В цьому році, вперше за багато років, королівське подружжя проведе Різдво на самоті. Вперше за останні сорок років подружжя нікого не запросить до себе в палац через коронавірус.

Нагадаємо, нещодавно, 20 листопада, королівське подружжя відзначило 73-річчя спільного життя. Єлизавета і Філіп одружилися 20 листопада 1947 року. Юна Єлизавета закохалася в свого далекого родича, коли їй було лише 13 років. Найдорожчим подарунком до річниці весілля для подружжя стала невигадлива аплікація, зроблена руками дітей принца Вільяма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ