Today.ua

Які чаї відіб'ють апетит і допоможуть схуднути

Якщо ви поставили своєю метою скинути зайві кілограми до настання літа, не поспішайте купувати в аптеках спеціальні препарати. Вам допоможуть чаї для схуднення, які в сукупності з фізичними вправами надають позитивний ефект.

Імбирний чай

Цей напій ідеально підходить для схуднення, так як в корені імбиру містяться ефірні масла, що прискорюють обмін речовин. Такий чай добре відбиває апетит, тому, замість того, щоб їсти, просто запийте їм свій голод.

Приготувати це «чарівне зілля» досить легко. Наріжте маленький шматочок кореня імбиру тонкими смужками, залийте окропом і дайте настоятися протягом 15 хвилин. При бажанні можете додати лимон і трохи меду.

Чай з шипшини

Допоможе вам і чай з шипшини. Частіше його застосовують при застуді, але він прийде вам на допомогу, коли виникне необхідність притупити відчуття голоду. Випивайте по одній склянці такого напою за півгодини до прийому їжі і худніть. У цьому випадку ви з'їсте менше, та й здоров'я поправите, так як у шипшині повним-повно вітамінів.

Яблучний чай

Якщо з'їсти яблуко, відчуття голоду пройде, але незабаром відновиться, про що знає кожен. Зате чай, приготований з кислого яблука, прекрасно і надовго перемагає почуття голоду і допомагає худнути. Наріжте невеликий плід тонкими скибочками і додайте його у звичайний чорний чай.

З деякими продуктами чаї поєднувати небезпечно. Як не нашкодити своєму здоров'ю, вживаючи звичний напій?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ