Today.ua

Віру Брежнєву зацькували через зовнішність доньки: “Яка страшненька...“

Віра Брежнєва, яка відпочиває зі своєю родиною в Італії, несподівано зазнала критики недоброзичливців. Причому критика прийшла, звідки її не чекали: хейтери ополчилися на сім'ю зірки.

Чутки про розлучення Віри Брежнєвої та її чоловіка Костянтина Меладзе, які активно циркулювали в Мережі наприкінці минулого року, зробили зі співачки жертву, якій охоче співчувало більшість користувачів. Проте, як з'ясувалося, чутки про розлучення сильно перебільшені, а в зірковій родині панують мир і злагода.

Зокрема, Віра Брежнєва опублікувала у своєму Instagram підбірку фотографій, як вони з чоловіком та її молодшою дочкою Сарою відпочивають в Італії на гірськолижному курорті. Всі знімки заряджені позитивом, сім'я виглядає дуже щасливою і, здавалося б, прискіпатися немає до чого.

Проте недоброзичливці знайшли, за що зачепитися. Вони причепилися до різниці у віці між Брежнєвою та Меладзе (наче дотепер ця різниця була інша), а також до зовнішності молодшої Віриної доньки.

"Віра, ще не накопичила достатньо грошей, щоб перестати спати з папіками?" - пишуть їй у коментарі до фото з Меладзе.

Втім, якщо зауваження про різницю у віці неприємні, але їх ще якось можна списати на особливий менталітет та ущербність коментаторів, то в зауваженнях з дитиною вони явно перетнули червону лінію.

"Яка дочка страшна, навіщо такі фото викладати», «Це дочка? Яка страшненька!", - злостивлять хейтери.

При цьому про зовнішність дочки Віри Брежнєвої є ще гостріші коментарі. Крім того, деякі зауважили, що на дітях красивих і талановитих людей природа нерідко відпочиває.

Все це дуже схоже на кимось сплановане цькування, тому що насправді десятирічна Сара виглядає цілком симпатичною дитиною.

Нагадаємо, мова йде про знімки, які Віра Брежнєва опублікувала з відпочинку в Італії. У коментарі до фото співачка ділиться враженнями від відпочинку і радіє, що вони так насичено проводять час усією родиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ