Today.ua

Гороскоп на 20 липня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Скорпіонам сонячний настрій, а Тельцям море енергії

Гороскоп на понеділок, 20 липня 2020 року, обіцяє день, сповнений енергії і свіжості. Багато хто зі свіжими силами візьметься за справи. Цей понеділок може виявитися одним із тих рідкісних понеділків, який дійсно стане відправним пунктом багатьох важливих починань.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

У Овнів очікується звичайнісінька перша половина дня. Зате друга може бути забарвлена для вас у романтичні фарби побачення і чарівного літнього вечора, який запам'ятається надовго.

Телець

Тельці будуть дуже енергійні у цей день. Ви зумієте виконати все намічене на роботі, і у вас буде чимало сил для активного відпочинку ввечері. Не втрачайте нагоди відпочити у приємній компанії. Однак пам'ятайте про соціальну дистанції.

Близнюки

Близнюкам варто в цей день сконцентруватися на власних інтересах. Звичайно, оточення, як і раніше, вимагатиме вашої уваги. Однак дайте усім зрозуміти, що у вас є і свої справи.

Рак

У Раків може з ранку не скластися з настроєм. Однак це не привід, щоби гарчати на співробітників і псувати нерви домашнім. Знайдіть собі якусь відволікаючу справу. Ви й не помітите, як настрій увійде в норму.

Лев

Леви, як завжди, будуть сконцентровані на роботі. Однак не забувайте про те, що у вас є кохана людина, яка теж має право розраховувати на вашу турботу й увагу.

Діва

Дівам випадає вельми приємний день. Сьогодні несподівано у вашому житті можуть з'явитись люди і відносини, які колись були для вас дуже важливими. Хто знає, можливо, життя пішло на новий виток.

Терези

Терезам випадає тихий, спокійний і цілком пересічний день. Не варто через це засмучуватися. Просто ваша доля взяла тайм-аут перед черговою бурхливою і насиченою смугою.

Скорпіон

У Скорпіонів із самого ранку буде гарний настрій. І навіть дрібні причіпки начальства на роботі не зможуть вам його зіпсувати. Ввечері можливий несподіваний похід у гості.

Стрілець

У Стрільців сьогодні, незважаючи на початок трудового тижня, буде ліниве настрій. Ви захочете провести час в оточенні приємних речей і приємної розслабленості. Якщо є можливість взяти відгул, беріть не роздумуючи.

Козеріг

У Козерогів сьогодні – день відкритих дверей. Можливо не в буквальному сенсі, але  вас  потребуватимуть цілий день. Цілий день друзі будуть вам дзвонити і просити про зустріч. Це приємно, коли ви потрібні людям.

Водолій

У Водоліїв – надзвичайно сприятливий день для вирішення амурних справ. На вас чекають приємні сюрпризи від коханої людини, а ввечері є велика ймовірність романтичного побачення.

Риби

Риби можуть зробити сьогодні дуже серйозну покупку. Можливо, навіть якщо ви її сьогодні не зробите, то зважитеся на це. Це не звичайна прохідна річ, а щось важливе: велика побутова техніка, автомобіль або навіть квартира.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ