Today.ua

Гола Ані Лорак у пелюстках троянд чуттєво погладила себе в ерогенних зонах: “Цей фатальний погляд дівчини“

Ані Лорак, яка останнім часом не з'являється в Україні, а в основному гастролює містами Російської Федерації, своєрідно привітала жінок із 8 Березня. У своєму Instagram співачка розмістила відео з собою.

Ані Лорак чуттєво погладжує себе по підборіддю, губах, волоссю, потім рука спускається нижче. Втім, що там, унизу, не видно. Видно лише в межах, які дозволяє бачити камера, що на співачці немає одягу – зовсім. При цьому одна половина обличчя та шиї Кароліни всипані дрібними пелюстками троянд. Дівчина звабливо дивиться у вічко відеокамери і загадково посміхається.

"❤Зі святом, дорогі, милі дівчатка. Найкрасивіші квіти світу – це Ви! Нехай посмішка завжди сяє всередині і зовні!" – прокоментувала своє відео Ані Лорак.

У відповідь на своє привітання Кароліна отримала море захоплених відгуків і взаємних привітань. Відреагував на її відео і маестро Ігор Крутой, який не пропускає жодного випадку, щоб висловити Ані Лорак своє захоплення.

"Дорога Каролінка, зі Святом!♥️♥", - написав Крутий.

"❤Спасибі!" - відповіла Ані Лорак.

Потік привітань улюбленій зірці вилився в довгу стрічку, в якій фолловери вітають Ані Лорак і звично захоплюються її красою.

"З святом! така красуня", "Квіточка наша❤️ З 8 березня, улюблена Кароліна", "Ну це просто ШИКАРНО, зі святом Каролиша❤", "Зі святом 8 березня вас, Кароліночка. Ви дівчина весна❤️❤️❤️❤️Глядач", "Таке красиве відео так порадували☺️ Ви як прекрасна квітка", "Ви наш головний мотиватор", - пишуть фанати своїй Діві.

Серед цього захопленого потоку виділяється одне привітання від чоловіка, який чомусь назвав 41-річну Лорак нимфеткой.

"Німфетка! Кому цей Фатальний погляд Дівчини? Хто він? Ревнощі зашкалює! З Вашим Жіночим Днем! І Нехай Любов веде Вас в кожне чоловіче Серце і ну по - особливому в Серце Єдиного!", - написав шанувальник.

https://www.instagram.com/p/B9eBBu4JOMv/

Нагадаємо, найбільш спостережливі підписники Ані Лорак відзначили, що співачка збільшила собі груди. Це найбільш яскраво виявилося в кліпі, знятому на пісню "Я бы летала" режисером Аланом Бадоєвим. І така "насиліконена", зірка сподобалася не всім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ