Today.ua

Дочка Полякової підкорила всіх своєю сукнею на випускному: дівчина все більше стає схожа на зіркову маму

15-річна донька відомої української співачки Олі Полякової, Маша, підкорила всіх своїм стильним вбранням, в якому вона постала на шкільному випуску. Для вечірки дівчина обрала білу сукню вільного крою з мереживом.

Позаяк 15-річна Маша, незважаючи на свої юні роки, вже є доволі популярною блогеркою, хвалебні коментарі посипалися не лише від її друзів, але й від багатьох шанувальників і підписників, яких Instagram-сторінка дівчини налічує вже понад 150 тисяч.

Варто відзначити, що в описі до свого фото з випускного, Маша підкреслила, що після випуску вона залишає школу, і 9 клас став для неї останнім. При цьому вона додала, що буде дуже сильно сумувати за всіма однокласниками і ніколи не забуде ці 9 років, які вона провела разом з ними.

"Ось так я провела свій випускний з 9 класу. У цій школі я провчилася 9 чудових років, які я ніколи не забуду!! Спасибі вам усім , хоч я і йду , я завжди буду подумки з вами, мій улюблений 9а клас ❤️❤️❤️ Поки пишу цей коментар плачу ?", - написала Маша Полякова.

Цей пост відразу обріс коментарями. Очевидно, їх пишуть Машині однокласники. Вони кажуть, що теж сумуватимуть за своєю подругою і зичать їй успіхів у дорослому житті, а також хвалять її стильне вбрання. Деякі також запитують, куди піде вчитися дочка зірки. Втім Маша поки їм не відповіла. Зате відповів хтось із її друзів, які, очевидно, обізнані щодо планів дівчини.

"Навіть незважаючи на наші розбіжності, що іноді траплялися, я теж дуже сумуватиму за тобою, сподіваюся у тебе все вийде в майбутньому?❤️❤️", "Блін, буду сумувати піпяоооо??", "Я БУДУ ДУЖЕ СУМУВАТИ, МАШКАА!!!!??❤️❤️", "Маша, а якщо не секрет , на кого поступаєш?", "Музичне училище", "Що за сукня??? ???красива!!!", "Машуня, ти дуже красива і талановита!? Не плач за школою, попереду набагато цікавіше?", - написали Маші однокласники.

https://www.instagram.com/p/CBYqTdSHnyK/

Отже, в сім'ї Олі Полякової підростає ще одна зірка. До речі, дівчинка дедалі більше стає схожою на свою красиву зоряну маму. Цілком ймовірно, що донька успадкувала і мамин талант до співу.

До речі, Маша вже вміє цілуватися. Оля Полякова розповіла в інтерв'ю Потапу, що навчила свою старшу дочку, як це слід робити правильно. А якщо вмієш правильно цілуватися, то хто в тебе питатиме, як правильно писати слово "мысленно". Такі нюанси - для синіх панчіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ