Today.ua

Головна героїня серіалу “Свати“ втратила сина: трагедія в сім'ї актриси

Людмила Артем'єва – виконавиця однієї з головних ролей в серіалі "Свати" і одна з тих, без кого серіал вже не був би тим самим. За шість сезонів, в яких актриса жила в ролі Ольги Ковальової, глядачі встигли її не просто полюбити, а поріднитися з нею.

Разом із Тетяною Кравченко, Федором Добронравовим, Анною Кошмал та іншими улюбленими акторами Людмила Артем'єва увійшла у кожен дім, де з нетерпінням чекали кожної нової серії серіалу "Свати".

Артем'єву люблять і захоплюються нею. Її появи в кадрі чекають і все більше прикипають до неї душею із кожном сезоном. Звичайно, за усім цим стоїть величезний талант, який проявився у майбутній актрисі ще з дитинства. Проте, крім таланту, жінці став підмогою в акторському ремеслі її велетенський життєвий досвід. І хоча Ольга Миколаївна, як і інші герої в серіалі "Свати" - комедійний персонаж, її життя сповнене драматичних моментів, які сформували і загартували характер актриси.

Ще студенткою Щукінського училища юна Людмила закохалась у свого однокурсника Сергія Парфьонова, який був на п'ять років за неї старший. Незабаром молоді люди одружилися, і вже на третьому курсі у них народилася донька.

Сергій Парфьонов

Після закінчення училища в обох кар'єра пішла вгору, і, можливо, їхній шлюб так би і зберіг репутацію зразково-показового, якби не настали лихі 90-ї. Сергій втратив роботу і запив. Причому винною в усьому, як це нерідко буває, виявилася дружина, в якої робота була.

Артем'єва добрий десяток років намагалася терпіти випивоху-чоловіка, сподіваючись повернути його до нормального життя. Вона взяла на себе роль годувальниці сім'ї і няньки для Сергія. Однак випивки ставали все частішими, а скандали дедалі гучнішими. Зрештою, Людмила вирішила розлучитися з чоловіком. Рішення матері підтримала і дочка Катя.

Людмила Артем'єва з дочкою

Розлучившись з Парфьоновим, Людмила вирішила круто змінити свою долю. Вона пішла з театру, де їй чомусь змолоду діставалися лише ролі жінок бальзаківського віку, і наша себе в кіно.

Першою помітною її роботою в кіно стала головна роль в серіалі "Таксистка". А далі був серіал "Свати", в якому її героїня Ольга Миколаївна закохала в себе половину пострадянського простору.

Дочка Катя, тим часом стала дорослою, і в неї з'явилося своє життя. А сама Артем'єва жила розміреним укладом вже не молодої, але ще повної життєвих сил і планів жінки. У актриси з'явилося нове кохання. Причому чоловік виявився набагато молодший за неї. Але цей факт не завадив їм бути щасливими.

А під час зйомок шостого сезону серіалу "Свати" Артем'єва заявила, що йде в декрет. Спочатку продюсери це сприйняли як вдалий жарт 49-річної актриси. Однак виявилося, що "Ольга Миколаївна" дійсно вагітна від свого молодого чоловіка. Пара чекала на хлопчика. Артем'єва пообіцяла колегам довго не засиджуватися в декреті і після пологів повернутися на знімальний майданчик.

Проте щось пішло не так. В один із днів Людмилі Артем'євій стало погано. Швидка допомога ледь встигла довезти її до лікарні. Жінку зуміли врятувати, однак свого не народженого сина вона втратила.

Кілька місяців вона не могла вийти зі свого горя. Актриса замкнулася в собі і нікого не хотіла бачити. Проте поступово її сильний характер здобув перемогу, і Артем'єва змогла себе опанувати. Вони, як і раніше, живуть із чоловіком і все ще сподіваються на диво.

Між тим, під час зйомок сьомого сезону серіалу "Свати" з'явилися чутки, що Артем'євої у новому сезоні не буде. Мовляв, вона відмовилася від подальшої роботи у цьому проекті. Але, на щастя, це виявилося неправдою. Ольга Миколаївна, як і раніше, буде радувати своїх шанувальників своїм тонким гумором і приголомшливою харизмою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ