Today.ua

Що буде, якщо проїхати «лежачий поліцейський» на повній швидкості (відео)

«Лежачі поліцейські» запобігають наїзди на пішоходів і знижують кількість аварій. Правда, деякі відчайдухи, не приймаючи нічого в розрахунок, намагаються подолати їх на високій швидкості. На YouTube розмістили відео, в якому блогер з Чикаго показав, що буває, якщо проїхати «лежачий поліцейський» на повній швидкості.

В експерименті брав участь Mercedes-Benz E-Class, з якого прибрали кузовні елементи. Автомобіль проїжджав по трьом найпоширенішим в Чикаго типам «лежачих поліцейських».

Першою перешкодою були «лежачі поліцейські», які найчастіше зустрічаються на чиказьких дорогах. Гальмування на високій швидкості може пошкодити передню частину машини. Але якщо під'їхати до перешкоди, а потім прискоритися, поштовх дозволяє конструкції «пропливати» над перешкодою.

Другою перешкодою були «лежачі поліцейські», якими оснащуються паркінги. Потім блогер проїхав по жвавим трасам Чикаго. Нічого цікавого при цьому не відбулося.

Третю перешкоду блогер назвав «вбивцею підвіски». Саме жорстке випробування. Якщо проїжджати на високій швидкості, то автомобілю буде завдано серйозної шкоди.

Раніше повідомлялося, чи має право поліцейський вимагати у водія передати йому документи в руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ