Today.ua

Що астрологи рекомендують знакам Зодіаку в останній місяць весни

Травень, мабуть, самий яскравий і багатьма улюблений місяць року. Це час позитиву та хорошого настрою. Що радять астрологи кожному знаку Зодіаку?

Знаки стихії Вогню

Овен

Вам радять зайнятися собою: привести в порядок не тільки зовнішність, але і почуття та емоції. Вам самим захочеться виглядати краще, ніж зазвичай. Це потішить ваші амбіції і приверне до вас увагу представників протилежної статі.

Лев

Купіть собі новий одяг. Оновлення гардеробу посприяє і оновлення вашої внутрішньої енергії. Леви прагнуть бути в центрі уваги, а новий імідж якраз цього і посприяє.

Стрілець

Закрийте двері в своє минуле і займіться побудовою планів на майбутнє. Особливу увагу приділіть того, як ви проведете літо. Це стосується не тільки відпочинку, але й роботи. Астрологи радять представникам цього знаку Зодіаку завести корисні знайомства.

Знаки стихії Землі

Телець

Якщо у вас є борги, роздайте їх як можна швидше. Зосередьтеся на тих справах, які не терплять зволікання. Травень – ідеально підходить для здійснення великих покупок: гроші не будуть витрачені даремно.

Діва

Наведіть порядок в будинку і офісі. Позбавтеся від непотрібних речей, розкладіть все по поличках. Все це допоможе вам досягти гармонії з собою і навколишнім світом.

Козеріг

Щоб увійти в літо з легкою душею і чистою совістю, постарайтеся вирішити ті проблеми, які давно не дають вам спокою. Проявіть винахідливість, і вам посміхнеться удача.

Знаки стихії Повітря

Близнюки

Астрологи рекомендують представникам цього знаку Зодіаку позбутися не тільки від непотрібних речей, але і від отруйних людей, які отруюють вам життя. Не бійтеся палити мости: у вашому випадку це піде на користь.

Ваги

Наповніть своє життя позитиву. Отримуйте більше позитивних емоцій, спілкуйтеся з друзями, здійснюйте прогулянки. Хороша ідея – оновити інтер'єр. Рекомендується придбати нові меблі і почати ремонт у будинку.

Водолій

Найкраще заняття для вас в останньому місяці весни – це відпочинок. Релаксуйте. Влаштовуйте собі сеанси ароматерапії, займіться духовними практиками. Вкрай важливо поповнити запас сил і енергії.

Знаки стихії води

Рак

Ракам необхідно встигнути налагодити своє особисте життя. Якщо виникли проблеми у відносинах з партнером, спробуйте їх вирішити шляхом мирних переговорів. Самотнім представникам цього знаку варто спробувати познайомитися з тими, хто може стати претендентом на їхню руку і серце.

Скорпіон

У вашому сімейному бюджеті утворилася дірка, яку необхідно терміново залатати. Тим і займіться. У травні представники цього знаку Зодіаку зможуть знайти додаткове джерело доходу, але для цього треба стати активніше.

Риби

Перед вами стоїть непросте завдання: подолати скептицизм і невпевненість у власних силах. Саме від цього залежить успіх вашої подальшого життя.

Про те, що принесе останній весняний місяць всім знакам Зодіаку вам розповість гороскоп на травень, який ми публікували раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ