Today.ua

Хворий на коронавірус Трамп зліг у лікарню: президент США наляканий, але храбрує

Коронавірус, лише добу тому виявлений у 74-річного президента США Дональда Трампа, став стрімко розвиватися. Вчора у нього підскочила температура, і було вирішено госпіталізувати американського гаранта.

Отже, найближчі кілька днів Дональд Трамп проведе в Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда. Передавати владу на ці дні президент нікому не став. Прес-секретар Білого дому Кейлі МакЕнані каже, що в її шефа незначне підвищення температури і "легкі симптоми", які не завадять йому виконувати функції глави держави. Працюватиме він із президентського офісу, який є в Уолтері Ріді.

Загалом, госпіталізація Трампа, радше, поки - не вимушений захід, а запобіжний. Все-таки президенту вже 74 роки, і він об'єктивно знаходиться в групі ризику. Повідомляють, що у його дружини Мелані Трамп, в якої також діагностований коронавірус, хвороба поки протікає майже безсимптомно. Тому її госпіталізувати не стали. Разом з тим, CNN повідомляє, що коли у Трампа піднялася температура, він трохи запанікував.

Його суперник по президентській гонці Джо Байден, який ще старший за Трампа - йому скоро виповниться 78, стверджує, що здоровий.

Нагадаємо, днями коронавірус виявили у радниці президента Хоуп Хінкс. Отсанніми днями гарант часто з нею контактував, а тому не дивно, що незабаром захворювання підтвердилося у нього і в його дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ