Today.ua

Майбутнє серіалу “Свати“: головний герой розкрив карти

Серіал "Свати", новий сезон якого може вийти на екрани вже під кінець цього року, за роки свого існування обріс традиціями і негласними табу, яких дотримуються всі: від режисера до реквізиторів.

Зокрема, за словами виконавця головної ролі Федора Добронравова, ні на знімальному майданчику, ні в кулуарах не заведено говорити про закриття серіалу. В усякому разі, він такої версії ні від кого не чув: ні від режисера "Сватів" Андрія Яковлєва, ні від когось зі своїх колег-акторів.

Однак у Мережі наполегливо мусується слух, що сьомий сезон "Сватів" стане заключним. Нібито сам режисер в інтерв'ю одному з телеканалів заявив, що цей проект вичерпав себе і ухвалено рішення про його закриття. Однак Добронравов каже, що нічого подібного не чув.

Можливо - через те, що у них не заведено говорити про припинення роботи над проектом. Це одне з негласних табу, якого дотримуються всі учасниками зйомок "Сватів". А чутки, що з'явилися в Мережі, актор розглядає як можливий черговий вкид. Щось на кшталт чуток про те, що він переніс інсульт, або що взагалі помер.

"Так само, як мене ховають через кожен день, розумієш? Помер або тихо пішов, покинув нас. Їм по барабану, що родичі або друзі подумають, навіть ніхто не спростовує", - обурюється актор.

Звичайно, рідні, які іноді знаходяться за сотні кілометрів від актора, дуже емоційно сприймають кожну інформацію, що долинає з місця зйомок. І поширювати неперевірені чутки про те, що чоловік помер або перебуває в реанімації, щонайменше безвідповідально.

Нагадаємо, актриса Тетяна Кравченко, яка виконує в "Сватах" роль Валюхи, не втрималася й розповіла все, що вона думає про свого партнера Добронравова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ