Today.ua

Інколи краще мовчати: Дмитро Шепелєв розчарував жінок

Популярний російський телеведучий поділився у своєму Instagram розповіддю з життя. На 8 Березня Дмитро Шепелєв зустрів даму з важкими сумками. Але не допоміг їй, оскільки занадто довго розмірковував...

Дмитро Шепелєв вирішив поділиться у своєму мікроблозі в соціальних мережах роздумами про жіноче свято. Телеведучий вранці в Міжнародний жіночий день спускався в метро, де і зустрів жінку з двома важкими сумками. Дмитро подумав, що добре було б допомогти дамі, адже 8 Березня – жіноче свято. «Сьогодні свято. Треба б допомогти. А в інший день, не треба? А допоміг би? Ну навряд чи. А сьогодні тоді що - це ж взагалі свинство, вчора ні, а сьогодні так», - розмірковував Шепелєв.

В цей час жінка вже зникла з виду, а телеведучий так і не встиг їй допомогти нести її важкі пакети. На завершення свого поста Дмитро Шепелєв привітав усіх жінок зі святом.

Шанувальниці не зрозуміли вчинку знаменитості, про що написали у своїх коментарях.

«Свято нормальне. Чоловіки дивні», «От і мені, коли я йду з пакетами, одні думаючі зустрічаються?)))», «Наздогнати треба було допомогти! Навіщо так довго міркувати ?», «Я думаю, що зараз люди злякаються, якщо хтось запропонує донести сумки», «Думати не треба було, треба було забрати сумки у неї і нести. Даремно Ви ці роздуми написали, Ваші акції впали», «Ось у цьому вся ваша, чоловіча, неправота. Треба не думати, правильно чи ні, а просто брати і допомагати, коли бачите, що допомога потрібна. Подумати потім можна, а допомога буває, як кажуть, вже не треба»

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Дмитро Шепелєв залишився без роботи. Що планує робити вдівець Жанни Фріске?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ