Today.ua

Дружина Бориса Джонсона одягла на весілля сукню у білизняному стилі та заплатила всього тисячу гривень

Борис Джонсон, який сам дивував світ, катаючись на роботу на велосипеді, до економії привчив і свою сім'ю. Молода дружина колишнього прем'єр-міністра Великобританії на обидві весільні церемонії одягала сукню напрокат. Що за перше, що за друге вбрання, Керрі Сімондс віддала не більше 1,5 тисячі гривень.

Друге весілля знаменитої пари відбулося у заміському будинку друга Джонсона в Котсуолдсі 30 липня. Перша церемонія була скромнішою, тому що пройшла в період карантинних обмежень, пов'язаних з коронавірусом. І якщо на вінчання до церкви було запрошено не більше 30 осіб, то на пишній вечірці у наметі в особняку Дейлсфорд-Хаус побували вже понад 200 запрошених.

34-річна обраниця Бориса Джонсона, яка раніше працювала в Консервативній партії, позиціонує себе як кліматичну активістку та борця за захист екології. А тому не дивно, що замість покупки нової сукні Керрі Сімондс, нині Джонсон, обрала вживану сукню.

Сукня Керрі для другого весілля

Через спеціальний онлайн-магазин дружина британського політика взяла напрокат розкішне вбрання від дизайнера Савани Міллер, за яке заплатила всього 25 фунтів стерлінгів (1,1 тисячі гривень). Елегантна сукня кольору слонової кістки з американською проймою і вирізом у зоні декольте напевно чудово сіла на струнку фігуру Керрі.

Сукня Керрі для першого весілля

Фотографії з церемонії поки що не потрапили до Мережі, але шанувальники прагнуть побачити дружину Джонсона у другій весільній сукні.

Нагадаємо, ІноЗМІ показали, де житиме Борис Джонсон після звільнення з посади прем'єр-міністра - фото розкішного заміського будинку політика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ