Сніданок з нічого за 5 хвилин: як смачно приготувати яйця з лавашем

Автор: Анастасия Березовская

Вранці дуже не хочеться витрачати багато часу на приготування їжі, а коли в країні ще й відбуваються систематичні відключення світла, потрібно швидко підлаштовуватися під ситуацію. Пропонуємо вам порадувати себе та своїх коханих дуже смачною та простою стравою з яєць та лаваша.

Сніданок з нічого за 5 хвилин: як смачно приготувати яйця з лавашем - today.ua

Простий сніданок за 5 хвилин з яєць та лаваша - рецепт

Для приготування цього сніданку можна використовувати будь-які інгредієнти, які лежать у холодильнику.

Складові:

  • Лаваш або тортилья
  • Перо зеленої цибулі
  • 1-2 листки капусти або листя салату
  • Помідор
  • 50 г ковбаси або відвареного м'яса
  • 50 г твердого сиру
  • 10 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • Сіль на смак

Сніданок з нічого за 5 хвилин: як смачно приготувати яйця з лавашем

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Спосіб приготування:

  1. Яйця змішати з сіллю і перебити виделкою - небагато, потрібно лише перемішати.
  2. Дрібно нарізати зелень і додати до яєць.
  3. Розігріваємо антипригарну сковороду та виливаємо на неї яйця з цибулею. Зверху викладаємо лаваш або тортилью, обсмажуємо пару хвилин, доки не прихопляться яйця, і перевертаємо.
  4. На одну половину лаваша викладаємо начинку – будь-яку, що є вдома: нарізану капусту, листя салату, порізану ковбасу чи шматочки відвареного м'яса. Також можна додати обсмажені або мариновані гриби, авокадо, перець та будь-які інші овочі.
  5. Зверху присипаємо сиром і складаємо лаваш навпіл.
  6. На сковороду викладаємо невеликий шматочок вершкового масла і обсмажуємо на ньому лаваш з двох сторін.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готово. Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати борщ у мультиварці – швидкий рецепт традиційної української страви на м'ясному бульйоні.

Головне