Today.ua

Запечений сирник на подушці з тертих яблук – простий рецепт смачного осіннього пирога

Ніжний, пухнастий та легкий. Такий смачний, що домочадці проситимуть добавки. Цей сирник із яблуками легкий у приготуванні, і з ним упорається навіть недосвідчена господиня. Запікається пиріг на подушці з печива та тертих яблук.

Сирник з яблуками – рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. М'яке вершкове масло змішуємо з цукром та ванільним цукром – збиваємо міксером.
  2. Додаємо яйця і продовжуємо збивати у пишну масу.
  3. Додаємо сметану – продовжуємо збивати.
  4. Сир перетираємо через сито або перебиваємо занурювальним блендером, щоб маса вийшла однорідною та м'якою. Додаємо сир у яєчну масу та збиваємо до отримання однорідної маси.
  5. Додаємо в тісто суху суміш для пудингу та збиваємо до однорідного стану.
  6. Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо насіння та плодоніжки – натираємо на великій тертці. Додаємо манку та перемішуємо.
  7. Форму для запікання застеляємо пергаментним папером. На дно викладаємо печиво, висипаємо терті яблука та виливаємо тісто.
  8. Випікаємо у розігрітій до 170 градусів духовці протягом 70 хвилин. Через час вимикаємо духовку, відкриваємо дверцята і залишаємо сирник всередині остигати.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати рецепт хрусткого кокосового торта нашвидкуруч - без тіста та випічки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ