Запечена картопля в духовці: рецепт ідеальної страви з хрусткою скоринкою

Автор: Анастасия Березовская

Якщо немає часу на довге приготування, а хочеться порадувати себе та близьких смачною стравою, пропонуємо приготувати пікантну картоплю з хрусткою скоринкою. Це проста і дуже швидка страва, на яку потрібно максимум 15 хвилин.

Запечена картопля в духовці: рецепт ідеальної страви з хрусткою скоринкою - today.ua

Запечена картопля в духовці - рецепт

Інгредієнти:

  • картопля
  • оливкова олія
  • паприка
  • кмин
  • морська сіль
  • чорний мелений перець
  • пластівці чилі
  • сир

Запечена картопля в духовці: рецепт ідеальної страви з хрусткою скоринкою

Спосіб приготування:

Популярні зараз

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

  1. Картоплю добре вимити, так як ми запікатимемо її зі шкіркою.
  2. Кожну бульбу потрібно надрізати впоперек, але так, щоб не розрізати до кінця. Для цього можна використовувати дерев'яну ложку, в яку кладемо картоплю та надрізаємо ножем. За допомогою цього лайфхака не вдасться повністю розрізати бульби чи порізатися.
  3. В окремій мисці змішуємо оливкову олію з приправами та сіллю і добре перемішуємо.
  4. Надрізану картоплю викладаємо у форму для запікання. За допомогою силіконової щіточки наносимо на картоплю олію з приправами, а зверху присипаємо сиром.
  5. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-50 хвилин - все залежить від розміру картоплі та сили духовки.
  6. Також у серединку картоплі можна вставити шматочки бекону, сала чи сиру.
  7. Спеції та їх кількість можна регулювати за власним бажанням.
 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Nema's Kitchen ?? (@nemaskitchen_)

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готово. Смачного!

Пропонуємо також спробувати приготувати сирники без борошна та манки. Досвідчені господині розповіли, що додати до тіста, щоб отримати ідеальну страву.

Головне