Запечений оселедець з грибами за стародавнім рецептом норвезьких рибалок

Автор: Шевченко Лилия

Заморожений оселедець коштує набагато дешевше солоного та маринованого. Приготуйте на вечерю запечений оселедець з грибами за рецептом норвезьких рибалок, якому вже багато століть. Упевнені, це блюдо стане одним з найулюбленіших у вашій родині.

Запечений оселедець з грибами за стародавнім рецептом норвезьких рибалок - today.ua

Запечена оселедець з грибами: рецепт

Інгредієнти:

  • 2 заморожені або свіжі оселедці
    6 великих печериць
    1 цибулина
    5-6 гілочок свіжої зелені
    1 ч. л. хрону
    2 ст. л. рослинної олії
    Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Гриби, цибулю і зелень дрібно нарізати і перемішати. Додати до них тертий хрін (можна використовувати готову приправу), рослинну олію. Посоліть і поперчіть за смаком, ще раз добре перемішайте.

Популярні зараз

Працюючі пенсіонери не отримають у травні доплати за стаж: названа причина

Українцям з низькими пенсіями призначили доплату: хто та скільки отримуватиме

Тариф на електроенергію у травні залишили по 2,64, але частина населення буде платити за іншою ціною

В українців вилучатимуть житло для потреб ЗСУ: що відомо про компенсацію

Запечений оселедець з грибами за стародавнім рецептом норвезьких рибалокУ риби видалити хвіст і голову. Почистити черево, а потім вимити під проточною водою. Промокнути оселедця всередині і зовні паперовими рушниками. Наповнити черевця начинкою з грибів.

Кожний оселедець загорнути в окремий аркуш фольги. Запікайте протягом півгодини при 180 градусах в духовці.

Перед подачею трохи прочиніть фольгу і так подавайте до столу.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Нагадаємо, раніше вчені назвали сорти риби, яка підвищує імунітет і має загальнозміцнюючу дію. Яку рибу їсти, щоб не хворіти?