Заморожений оселедець коштує набагато дешевше солоного та маринованого. Приготуйте на вечерю запечений оселедець з грибами за рецептом норвезьких рибалок, якому вже багато століть. Упевнені, це блюдо стане одним з найулюбленіших у вашій родині.
Запечена оселедець з грибами: рецепт
Інгредієнти:
- 2 заморожені або свіжі оселедці
6 великих печериць
1 цибулина
5-6 гілочок свіжої зелені
1 ч. л. хрону
2 ст. л. рослинної олії
Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Гриби, цибулю і зелень дрібно нарізати і перемішати. Додати до них тертий хрін (можна використовувати готову приправу), рослинну олію. Посоліть і поперчіть за смаком, ще раз добре перемішайте.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
У риби видалити хвіст і голову. Почистити черево, а потім вимити під проточною водою. Промокнути оселедця всередині і зовні паперовими рушниками. Наповнити черевця начинкою з грибів.
Кожний оселедець загорнути в окремий аркуш фольги. Запікайте протягом півгодини при 180 градусах в духовці.
Перед подачею трохи прочиніть фольгу і так подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Нагадаємо, раніше вчені назвали сорти риби, яка підвищує імунітет і має загальнозміцнюючу дію. Яку рибу їсти, щоб не хворіти?