Швидкий, простий, але смачний сніданок, обід чи вечеря – це не мрія, а реальність. Заливний пиріг тому доказ. Приготувати цю страву можна з будь-яких продуктів, які є вдома. Тісто готується простіше простого. Усі інгредієнти складаються у форму, заливаються тістом, запікаються та подаються до столу.
Заливний пиріг з капустою
Складові:
- 250 г сметани
- 4 яйця
- 200 г сметани
- 500 г капусти
- 0,5 г соди
- сіль та спеції за смаком
- улюблена зелень за смаком
Спосіб приготування:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- Капусту тонко шаткуємо і заливаємо окропом - залишаємо на 30 хвилин.
- Через вказаний час зливаємо воду, додаємо спеції, сіль і дрібно нарубану зелень.
- Яйця збиваємо зі сметаною та щіпкою солі.
- Борошно перемішуємо з содою і поступово вводимо в тісто, перемішуючи до однорідності.
- Капусту додаємо в тісто і добре перемішуємо.
- Форму для випікання змащуємо олією та виливаємо тісто з капустою.
- Випікати пиріг у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 40 хвилин.
- Заливний пиріг можна подавати зі сметаною.
Готово. Смачного.
Пропонуємо вам також спробувати приготувати хачапурі з сиром та яйцем на сковороді – це простий рецепт ситної страви.