Today.ua

Забрали дитину і не віддають: колишня наречена Кличко розповіла правду про свою дочку Кайю

Відносини Володимира Кличка та американської актриси Гейден Панеттьєр були сповнені справжньої драми. Післяпологова депресія, нервові зриви, алкогольна залежність призвели до того, що український боксер забрав доньку у своєї колишньої коханої. Тепер, коли актриса прийшла в норму, вона зізнається, що не може повернути дитину назад.

Під час інтерв'ю з іншими знаменитими жінками Red Table Talk Гейден Панеттьєр розповіла про ситуацію, яка зараз склалася у її стосунках із колишнім нареченим.

Актриса зізналася, що те, як у неї забрали дочку, було жахливо. На той момент вона була нестабільною і потребувала допомоги – тоді ж Володимир Кличко змусив її підписати документи про передачу прав на опіку йому і забрав Кайю Євдокію до Києва.

"Якби він підійшов до мене і сказав, я думаю, через твій стан і внутрішню боротьбу, було б добре, якби вона побула тут зі мною деякий час. Якби ми з ним нормально поговорили, я б сказала, добре, є сенс. Не питання. А потім я зможу відвідувати її і все в такому дусі, – розповіла Гейден Панеттьєр. - Те, як це було зроблено насправді, дуже мене засмутило. Я маю на увазі, що підписання тих паперів (про передачу прав на опіку) – найскладніше, що мені доводилося коли-небудь робити у моєму житті”.

Точно невідомо, чи бачилася актриса з дочкою, якій зараз 7 років, чи ні.

Останні роки колишня наречена Володимира Кличка провела на лікуванні. Вона розірвала аб'юзивні стосунки, перестала вживати і лежала в рехабі. Наразі вона почувається значно краще і навіть повернулася до акторства, але їй все одно не повертають доньку.

"Я збиралася зайнятися собою, я мала одужати, а коли мені стане краще, все зміниться, і вона зможе приїхати до мене, і я зможу провести з нею час. Але цього не сталося", - заявила Гейден Панеттьєр.

Нагадаємо, колишня наречена Володимира Кличка вразила зовнішнім виглядом під час рідкісного виходу у світ – її не впізнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ