Today.ua

Яєчня по-французьки – швидкий сніданок за 3 хвилини на сковороді

Не всі мають багато часу вранці на приготування сніданку. Хтось просто не в змозі прокидатися нормально в ранні години, а хтось весь час просинає, інші ж мають під опікою маленьких дітей або чоловіків, які поводяться як маленькі. А тому найкраще запастись таким рецептом як цей.

Все що потрібно - яйця, цибуля, помідор і шматочок хліба.

Яєчня по-французьки - рецепт за 3 хвилини

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Цибулю дрібно нарізати і відправити на розігріту сковороду.
  2. Коли цибуля стане прозорою, додати до неї дрібно нарізаний помідор.
  3. Хліб порізати кубиками.
  4. Два яйця розбити в мисці з сіллю, перцем та улюбленими приправами.
  5. До помідорів додаємо хліб, трохи обсмажуємо.
  6. Заливаємо яйцями та перемішуємо, щоб яйце розподілилося по всій сковороді. Готуємо до готовності яєць.

Готово.

Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати гречаники із секретним інгредієнтом. Досвідчені господині поділилися рецептом традиційної української страви, яка може замінити звичні котлети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ