Смачно та швидко: три намазки на хліб, якщо вимкнули світло, і немає можливості готувати

Автор: Анастасия Березовская

У нових реаліях українці можуть перебувати без світла кілька годин, півдня, добу чи навіть декілька. Враховуючи, що багато мешканців України позбулися старих газових плит і мають лише конвекційні чи електричні, без світла їм хіба що вдається гріти їжу на пальниках чи свічках. Якщо їсти дуже хочеться, а приготувати будь-що можливості немає, тоді на допомогу прийде ситна і швидка в приготуванні намазка, і не одна.

Смачно та швидко: три намазки на хліб, якщо вимкнули світло, і немає можливості готувати - today.ua

Намазка з морквою по-корейськи – рецепт

Складові:

  • Яйце
  • 30 г сиру
  • 30 г моркви по-корейськи
  • 30 г майонезу
  • Сіль на смак
  • Перець на смак

Спосіб приготування:

Сир та яйце натерти на тертці. Моркву по-корейськи розрізати на дрібні шматочки. Додати майонез, приправи та намазати на хліб.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Намазка з рибною консервою – рецепт

Інгредієнт:

  • 100 г будь-якої рибної консерви
  • Яйце
  • 50 г майонезу
  • Перо зеленої цибулі
  • Сіль на смак
  • Перець на смак

Спосіб приготування:

З риби видаляємо кісточки і розминаємо її вилкою. Варене яйце натираємо на тертці та додаємо до риби. Цибулю подрібнюємо і додаємо до риби. На око додаємо майонез, солимо, перчимо, добре перемішуємо та намазуємо на хліб.

Смачно та швидко: три намазки на хліб, якщо вимкнули світло, і немає можливості готувати

Намазка з крабовими паличками – рецепт

Складові:

  • 100 г крабових паличок
  • 50 г майонезу
  • 50 г плавленого сиру
  • 50 г фети
  • кріп
  • Сіль на смак
  • Перець на смак

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

1 до 1 змішуємо дрібно нарізаний кріп, натертий сир і дрібно нарізану фету, додаємо майонез і добре перемішуємо. Дрібно нарізаємо крабові палички, солимо, перчимо, і ретельно перемішуємо. Намазуємо на хліб та насолоджуємось.

Нагадаємо, досвідчені шеф-кухарі розповіли, як смачно засолити скумбрію та розкрили секрети приготування риби до свята та щодня.

Головне