Today.ua

Вчені назвали місяць, коли пандемія COVID-19 остаточно припиниться

Група дослідників з Університету технологій та дизайну (Сінгапур) оприлюднили прогноз про ймовірні терміни завершення пандемії коронавіруса в світі. Коли настане цей щасливий момент?

Карантин, самоізоляція, разом з COVID-19 набридли людям в усьому світі. Інформація, яку оприлюднили вчені з Сінгапуру, дарує надію, що цей жах не буде нескінченним.

За прогнозами сінгапурських експертів, остаточно COVID-19 стане історією в грудні 2020 року. При цьому всі країни будуть перемагати смертоносний коронавірус в різний час. Наприклад, жителі США можуть розраховувати на зникнення загрози своєму здоров'ю і життю вже у вересні 2020 року. А Великобританія зуміє перемогти COVID-19 до кінця серпня 2020.

У своїх дослідженнях учені з Сінгапурського університету технологій та дизайну використовували штучний інтелект. Саме ця сучасна технологія допомогла створити і розрахувати оновлення графіка «життєвого циклу» пандемії коронавіруса в світі.

Сінгапурські вчені не беруть на себе відповідальність за достовірність даних, наскільки правильними виявились розрахунки штучного інтелекту, покаже час. Дослідники закликають не використовувати їх публікації в якості керівництва до дії, відмовляючись від дотримання карантинних заходів.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві охорони здоров'я України заявили, що епідемія коронавіруса в країні пішла на спад. Наскільки знизилася захворюваність COVID-19 за останні дні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ