Сирна паска до свята: два фірмових рецепти від Тіни Кароль

Автор: Шевченко Лилия

Популярна українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками двома фірмовими рецептами чудової і смачної сирної паски на свята.

Сирна паска до свята: два фірмових рецепти від Тіни Кароль - today.ua

Сирна паска без випічки

Інгредієнти:

  • 600 г сиру
    150 г вершкового масла
    150 мл сметани
    1 склянка цукру
    100 г волоських горіхів
    200 р кураги
    200 г родзинок

Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром. Сир перетерти через сито два рази.

Сухофрукти промити, залити окропом. Злити воду і скласти в чашу блендера, додати горіхи, подрібнити.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

З'єднати підготовлені інгредієнти в мисці, перемішати до однорідного стану. Накрити миску плівкою і відправити в холодильник на 8 годин.

Злити сироватку. Масу, що залишилася, утрамбувати в спеціальну форму. Знову поставити в холодильник мінімум на 4 години.

Перед подачею вийняти паску з форми на пласку тарілку. Прикрасити сухофруктами і горіхами.

Сирна паска до свята: два фірмових рецепти від Тіни КарольСирна паска за рецептом мами Тіни Кароль

Інгредієнти:

  • 1 кг сиру
    1 склянка 10-процентних вершків
    5 яєць
    2 склянки цукру
    200 г вершкового масла
    100 г світлих родзинок
    100 г волоських горіхів
    100 г цукатів
    1 пакетик ванільного цукру
    Цедра одного лимона

Жовтки відокремити від білків, скласти в каструльку з товстим дном і гарненько збити. Поставити ємність на вогонь, влити вершки. Помішуючи довести масу до кипіння. Потім вимкнути вогонь і почекати, поки жовтки з вершками охолонуть.

В цей час обсмажити на сухій сковороді горіхи. Родзинки промити в гарячій воді, відкинути на сито, щоб стекла вода.

В охолоджену вершкову масу покласти сир, розм'якшене вершкове масло, ретельно перетерти міксером або виделкою. Всипати родзинки, цукати, горіхи, лимонну цедру і ванільний цукор. Ще раз добре перемішати.

Форму для паски вистелити складеною в два шари вологою марлею. Викласти сирну масу і добре утрамбувати. Відправити в холодильник на 12 годин.

Перед подачею посипати паску горіхами, цукатами або кольоровою посипкою.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту і Щасливого Великодня!

Нагадаємо, раніше телеведуча Алла Мазур поділилася фірмовим рецептом пасок по-закарпатськи.

Головне