Тушкована капуста без м'яса: смак та колір страви покращить один секретний інгредієнт

Автор: Леся Ловіцька

Тушкована капуста – дуже проста страва із доступних продуктів. Проте вона не завжди виходить такою, як ми її уявляємо. Ідеальна тушкована капуста повинна мати гарний оранжево-коричневий відтінок, бути не надто м'якою чи жорсткою. Кухарі порадили додавати під час приготування секретний інгредієнт.

Тушкована капуста без м'яса: смак та колір страви покращить один секретний інгредієнт  - today.ua

У багатьох господарок тушкована капуста виходить занадто сухою або навпаки - надто водянистою. Кулінари розкрили секрет смачної страви. Виявляється, потрібно додати до неї трохи оцту. Він додасть оригінальну кислинку та розкриє смак страви.

Тушкована капуста без м'яса: смак та колір страви покращить один секретний інгредієнт

На кілограм капусти потрібно взяти столову ложку оцту, можна використати яблучний. Його потрібно влити перед додаванням засмажки. Спочатку протушкуйте капусту, а приблизно за півгодини слід влити рідину.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Під час готування треба додавати томатну пасту або соєвий соус. Тоді капуста не залишиться блідою, а набуде яскравого відтінку. Оцет допоможе зберегти його - як у випадку із засмажкою для борщу.

Тушкована капуста без м'яса: смак та колір страви покращить один секретний інгредієнт

Деякі кухарі додають до тушкованої капусти чорний перець, паприку, зелень та ароматні трави. Вони допомагають усунути неприємний запах, який може виникнути під час приготування. Трави можна додати у страву ще в сотейнику, а зелень – безпосередньо при подачі, щоб вона не підгоріла.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Важливо не переборщити з приправами, щоб не забити основний смак. Таке частування буде смачним та ситним навіть без м'яса.

Нагадаємо, як приготувати тушковану капусту по-турецьки– з незвичайним інгредієнтом.

Головне