Today.ua

Топ-4 причини, чому американці не знімають вуличне взуття в будинку

Жителі США ходять вдома у вуличному взутті. Цей феномен дивує багатьох людей в інших куточках земної кулі. І все ж, чому американці не знімають взуття, входячи в будинок?

Менталітет

Американці не просто ходять по будинку в вуличних туфлях і кедах, вони запросто можуть полежати на дивані, залізти з ногами в крісло, не знімаючи взуття. Фахівці вважають, що в даному випадку головну роль відіграє менталітет жителів США, для яких важливіше заробити грошей, ніж думати про прості побутові речі.

Чистота на вулицях

У США дороги і вулиці регулярно миють за допомогою спецтехніки з використанням миючих і дезінфікуючих засобів. Крім того, тротуари завжди вище землі, що навіть під час дощу дозволяє їм залишатися чистими.

Автомобіль – головний засіб пересування

Більшість американців їздять на особистих авто, під час коротких перебіжок від машини до будинку, вони не встигають серйозно забруднити взуття.

Доступність послуг

У США люди активно користуються послугами клінінгових компаній. Їм нема чого хвилюватися про чистоту килимових покриттів, спеціально навчений персонал за не надто високу плату наведе ідеальну чистоту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сполучених Штатах Америки – занадто дороге для життя державу. Навіть членам королівської сім'ї Великобританії ця країна виявилася не по кишені. Чому Меган Маркл і Принц Гаррі мають намір втекти з США?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ