Today.ua

Тодоренко позбулася великої суми грошей через скандал: скільки втратила телеведуча

Обличчя завжди життєрадісної телеведучої надовго спохмурніло. Регіна Тодоренко після необережних висловлювань втратила велику частину своїх доходів. Наскільки серйозні збитки у дружини співака Влада Топалова, підрахували представники преси.

Ймовірно, Регіна Тодоренко вже тисячу разів пошкодувала про те, що дозволила собі висловити думку про те, з якої причини виникає насильство в сім'ї.

Однак, хвиля критики і відверте цькування в ЗМІ, Інтернеті та соцмережах довели молодій мамі і щасливій дружині, що вона в цьому житті багато чого не розуміє. Що насильство не має виправдання, і що з цією проблемою необхідно боротися.

[embed]https://www.instagram.com/p/B_YR1D6D1IP/[/embed]

Тим не менш, у зв'язку зі скандалом через своє необдумане висловлювання Регіна Тодоренко ризикує втратити більше третини своїх доходів.

Як тільки вибухнув скандал, компанія PepsiCo припинила співпрацю з Регіною Тодоренко. Сума неустойки може скласти близько 19 мільйонів рублів.

Instagram-блог приносив телеведучій близько 860 тисяч доларів в рік. Але якщо люди почнуть відписуватися від її сторінки, то і тут рівень доходів спрямується до нуля.

Сама ж Регіна Тодоренко з ситуації, що склалася, зробила висновки, після чого вона публічно кілька разів принесла свої вибачення. Потім телеведуча написала пост в своєму Instagram, в якому заявила, що відтепер її мікроблог стане місцем, де будь-яка жінка, яка піддається домашньому насильству, зможе попросити про допомогу.

[embed]https://www.instagram.com/p/B_aX5oSj4Tf/[/embed]

Причому допомогу надаватимуть не тільки Регіна Тодоренко, але і представники фондів Центр «Насильству.немає», Центр допомоги пережили сексуальне насильство «Сестри», Кризовий Центр для Жінок, «ТынеОдна». Всі перераховані телеведучою Центри та Фонди займаються допомогою жінкам, які страждають від домашнього насильства.

Нагадаємо, раніше відомий український лікар і телеведучий доктор Комаровський заступився за свою колегу Регіну Тодоренко, яку піддали цькуванню «злісні мережеві хом'яки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ