Today.ua

Тест на уважність: дізнайтеся, чи загрожує вам хвороба Альцгеймера і старечий склероз

Тест на уважність – не просто розвага. Здатність знаходити на малюнках дрібні предмети, демонструє рівень здоров'я мозку. Якщо з вмінням концентрувати увагу в процесі проходження тесту виникають труднощі, то саме час звернутися до лікаря.

В рамках даного тесту необхідно знайти на запропонованому нижче малюнку три персонажі: летючу мишу, качечку і метелика. Всі вони розташовані автором картинки на самих видних місцях. Однак, як виявилося, далеко не кожному під силу побачити їх обриси.

Важливо! Даний тест на уважність, який дозволяє визначити початок вікових змін в корі головного мозку, слід проходити в спокійній і тихій обстановці. Вас ніхто не повинен відволікати.

Сядьте зручніше, розслабтеся, подумайте про щось приємне. Тепер відкрийте перед собою на малюнок і постарайтеся поглянути на нього під іншим кутом. Обриси одних предметів на картинці, є частиною тих, які ви шукаєте. Зрозумівши це, ви швидше за все, без напруження зможете вирішити це, безумовно, непросте завдання.

Якщо протягом 1-2 хвилин вам вдалося знайти всіх трьох персонажів, то можете пишатися собою. З вашим здоров'ям все в повному порядку. Продовжуйте в тому ж дусі!

Якщо ви знайшли тільки двох героїв тесту на уважність, то, можливо, ви просто втомилися або не виспалися.

Гірше, якщо через зазначений час вам не вдалося відшукати ні метелика, ні летючу мишу, ні качечку. Щоб переконатися, що з вашим здоров'ям все в порядку, і це не склероз або деменція дають про себе знати, пройдіть ще одну подібну головоломку. Можливо, хвилюватися нема про що.

Цей тест на уважність пропонує вам знайти кота в траві. Придивіться уважніше, котик пухнастий і дуже милий. А знаходиться він перед самим вашим носом...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ