Тарталетки з крабовими паличками за 10 хвилин: рецепт ідеальної страви на свято та кожен день

Автор: Анастасия Березовская

Буває так, що заглянуть гості, а почастувати їх нема чим. Тому важливо під рукою завжди мати пачку тарталеток і знайти, чим їх наповнити. Пропонуємо вам спробувати приготувати тарталетки з крабовими паличками – це смачно, швидко та підійде як на святковий стіл, так і на кожен день.

Тарталетки з крабовими паличками за 10 хвилин: рецепт ідеальної страви на свято та кожен день - today.ua

Тарталетки з крабовими паличками - рецепт

Це легка та швидка закуска, яку не потрібно ні запікати, ні смажити. Достатньо нарізати та змішати всі інгредієнти. На все піде не більше 10 хвилин.

Складові:

  • пачка тарталеток
  • 1 плавлений сирок
  • 100 г крабових паличок
  • яйце
  • 2 зубчики часнику
  • майонез
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • улюблена зелень

Тарталетки з крабовими паличками за 10 хвилин: рецепт ідеальної страви на свято та кожен день

Популярні зараз

Російська армія до 9 травня спробує захопити ще одне українське місто

Кулеба зробив заяву про переговори з Росією: названо головну умову України

Фахівці назвали моторне мастило, яке не можна заливати в двигун автомобіля з пробігом

Латвія передасть ЗСУ новітні зенітні комплекси MANTIS

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Яйця поставити варитися – готувати приблизно 10 хвилин після закипання води. Після цього залити холодною водою, щоб легше було зняти шкаралупу.
  2. За цей час крабові палички натираємо на тертці, до них натираємо плавлений сир.
  3. Часник очищаємо та пропускаємо через прес або дуже дрібно нарізаємо.
  4. Вимиваємо зелень, обсушуємо паперовими рушниками та дрібно нарізаємо.
  5. Яйця натираємо на тертці та додаємо до решти інгредієнтів.
  6. Солимо і перчимо, додаємо майонез до смаку. Перемішуємо.
  7. Викладаємо начинку в тарталетки і оздоблюємо зверху свіжою зеленню.

Готово. Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати рогалики на кефірі – це простий рецепт, який завжди виходить.