Сирники: яких чотирьох помилок слід уникати, щоб отримати ідеальний сніданок

Автор: Леся Ловіцька

Сирники потрібно готувати так, щоб вони були соковитими, засмаженими та смачними. Важливо не допускати чотирьох головних помилок у створенні сніданку. Досвідчені кухарі поділилися своїми кулінарними хитрощами, як зробити ідеальні сирники.

Сирники: яких чотирьох помилок слід уникати, щоб отримати ідеальний сніданок - today.ua

Щоб приготувати рум'яні та апетитні сирники, вам знадобляться:

  • 0,5 кг сиру;
  • 50 г борошна;
  • 50 г цукру;
  • яйце;
  • дрібка солі;
  • пакетик ванільного цукру або дрібка ваніліну;
  • рослинна олія.

Перший важливий момент – консистенція сиру. Він не повинен бути надто вологим. Зайву рідину потрібно віджати руками. Якщо використовувати "мокрий" сир, готові вироби розваляться і "потечуть" на сковорідці - і страва буде безнадійно зіпсована.

Другий кулінарний секрет – правильний розмір сирників. Багато фуд-блогерів показують ідеальні великі сирники. Однак такі досить складно приготувати на сковорідці. Вони лукавлять, коли не кажуть, що спочатку обсмажують сирники на сковорідці до золотистої скоринки, а потім пропікають в духовці або в мікрохвильовій печі. Інакше вироби будуть лише гарними, але абсолютно сирими всередині.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Сирники: яких чотирьох помилок слід уникати, щоб отримати ідеальний сніданок Третє, на що потрібно звернути увагу – сирники потрібно перед смаженням обваляти у борошні та лише потім викладати на сковороду. Надайте їм форму кульок, після чого притисніть зверху, щоб вирівняти поверхню.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

І останнє – температура приготування. Не потрібно вмикати вогонь на повну потужність – сирники пригорять. Оптимально використовувати мінімальний режим. Спочатку розігрійте масло на сковороді з антипригарним покриттям, а потім викладайте сирники і смажте їх при найнижчій температурі. Коли перевернете сирники на інший бік, накрийте сковороду кришкою – щоб у страви не було шансів залишитися сирою.

Нагадаємо, яким простим інгредієнтом можна замінити борошно у сирниках.

Головне