Сирники як у ресторані: який інгредієнт додасть їм соковистості та особливого смаку

Автор: Леся Ловіцька

Сирники можна готувати за класичним рецептом. Однак оригінальні добавки допоможуть урізноманітнити смак, зробити його більш вираженим та цікавим. Щоб вироби виявилися соковитими та рум'яними, спробуйте використати особливий інгредієнт.

Сирники як у ресторані: який інгредієнт додасть їм соковистості та особливого смаку  - today.ua

Сирники зазвичай готуються із кисломолочного сиру, яєць та борошна або манки з додаванням солі та цукру. Але щоб отримати справжній кулінарний шедевр, потрібно урізноманітнити склад тесту солодкими компонентами. Найбільш вдале поєднання буде з бананами, шоколадом та яблуками.

Якщо додати яблука, сирники отримають незвичайний кисло-солодкий смак і ніжну вологу структуру.

Перетріть сир з цукром, яйцем, додайте дрібку солі, просіяне борошно або манку. Потім потрібно промити яблука, очистити їх від шкірки та натерти на крупній тертці.

Популярні зараз

Volkswagen у 2025 році почне продавати новий бюджетний кросовер

Нова зачіска та білосніжне вбрання: Олена Зеленська здійснила новий вихід у світ

Шахраї в Україні згадали про старий рекет водіїв

Ціни на бензин та дизель в Україні можуть знизитися попри підвищення акцизів

Використовуйте таку пропорцію: на 500 г кисломолочного сиру потрібно взяти два яйця, 5 солових ложок пшеничного борошна та 3 столові ложки цукру.

Перемішайте всі інгредієнти до однорідного стану, сформуйте кульки невеликого розміру і притисніть їх, надавши форму шайбочок.

Сирники як у ресторані: який інгредієнт додасть їм соковистості та особливого смаку

Розігрійте в сковороді з антипригарним покриттям рафіновану олію (можна використовувати кокосову) і відправте сирники смажитися на середньому вогні. Коли одна сторона підрум'яниться, переверніть вироби на другу та зачекайте утворення золотистої скоринки.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Подавайте сирники зі сметаною чи варенням. Вони чудово поєднуються із чаєм чи кавою. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати знаменитий львівський сирник – традиційний український десерт за старовинним рецептом.