Today.ua

Супервологий банановий хліб: рецепт ароматної випічки по-англійськи

Якщо на вашій кухні залежалися банани, які вже не хочеться їсти, а викинути шкода, з них завжди можна приготувати відмінну страву. Наприклад, банановий хліб. На відміну від покупного, в ньому будуть тільки свіжі продукти, необхідна кількість цукру і не буде "їшок", щоб продовжити термін придатності товару. За цим рецептом випічка виходить супервологою і має карамелізовану скоринку.

Банановий хліб по-англійськи - рецепт

Перед приготуванням яйця та молоко дістати з холодильника, щоб інгредієнти були кімнатної температури.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Борошно змішати із сухими інгредієнтами.
  2. Банан роздавити вилкою або перебити у блендері.
  3. Масло розтопити на водяній бані, додати до банану. Туди ж додати молоко та вбити яйця.
  4. Сухі інгредієнти поступово змішати з рідкими, добре розмішуючи, щоб уникнути утворення грудок.
  5. Вилити тісто у форму.
  6. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 50 хвилин. Час може змінюватись в залежності від духовки та розміру форми. Перевірити готовність бананового кексу можна зубочисткою чи дерев'яною паличкою – на ній не повинно залишитися вологих крихт.
 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Fitwaffle Kitchen Eloise (@fitwafflekitchen)

Готово. Смачного.

Нагадаємо, ми розповідали, як можна використовувати олію з-під консервів. Досвідчені господині розкрили чотири незвичайні способи, про які мало хто знає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ