Today.ua

Стрижка челсі - наймодніша об'ємна зачіска осені: вона підійде абсолютно всім

Стрижка челсі – цікавий спосіб оновити образ без радикальної зміни зовнішності. Вона стала трендовою цієї осені. Така зачіска підходить абсолютно всім жінкам, незалежно від форми обличчя.

Американська телезірка Кім Кардаш'ян запровадила тренд на стрижку челсі, за допомогою якої можна створити гарну об'ємну зачіску. При цьому ще й вирішити поширену проблему і позбутися кінчиків волосся, що січуться. Стилісти зістригають їх шарами.

Така стрижка підійде для локонів середньої довжини – такі якраз у більшості жінок. Челсі ефектно обрамляє овал і підкреслює риси. Вона створює дивовижний об'єм локонів і робить образ дуже жіночним та привабливим.

Укладання зачіски не потребує особливого вміння. Знадобиться улюблений стайлінг, фен, бігуді та великий гребінець-брашинг.

Вимийте та висушіть пасма. Вони мають залишатися трохи вологими. Нанесіть на них засіб для укладання. Використовуйте фен з брашингом і просушуйте волосся частинами. Закріпіть волосся на бігуді з липучками та залиште на 10-15 хвилин. Зніміть їх і обережно вкладіть пальцями. Готово!

Нагадаємо про тренд на стрижку японської принцеси – тренд задала голлівудська зірка Ніколь Кідман. Зірка фільму "Холодна гора" показала її на фотосесії для модного журналу. Культова блондинка постала з довгими кучерями вогняного кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ