Today.ua

“Слуги“ знову наплювали на карантин: що на цей раз зробили депутати

Поки з простих громадян стягують величезні штрафи, народні обранці щосили порушують карантин і відчувають себе при цьому безкарними. Депутати від партії «Слуга народу» наслідували приклад свого лідера Володимира Зеленського, та посиділи в ресторані в порушення всіх протиепідемічних норм. І це незважаючи на те, що в країні відзначається просто страхітливий сплеск коронавірусної хвороби.

https://www.youtube.com/watch?v=W6pNcSVJY8E&feature=emb_logo

Рішення хмельницького суду про те, що президент України є недоторканною особою, тому за порушення карантину в одному з кафе міста Хмельницького йому штраф не загрожує. Після цього випадку в одному київському ресторані «Полювання на овець» повечеряв мер столиці Володимир Кличко, після 22.00 і в компанії трьох друзів. А адже в закладах громадського харчування дозволено обслуговувати клієнтів до 22.00, до того ж, за одним столиком не повинно бути більше двох відвідувачів.

Тепер виявилося, що в одному з ресторанів Дніпра в порушення карантину пообідали депутати від партії «Слуга народу». За одним столиком їх зібралося явно більше чотирьох осіб, як прописано в оновлених карантинних правилах. Порушниками виявилися Олександр Трухін, Бородін Владислав, Денис Герман, Кирило Нестеренко, Максим Бужанський, Сергій Демченко і представник обласної влади – Святослав Олійник.

Представники місцевої преси дізналися, що нардепи пообідали на 18 245 гривень, причому спочатку стіл замовляли на 15 осіб.

Поки депутати активно користуються своєю недоторканністю, у звичайного українця за порушення митних правил забрали Tesla Model S.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ