Так хочеться часом з'їсти чогось солоденького, але багато магазинних продуктів містять у випічці та десертах занадто багато цукру та різні додаткові "єшки", які шкідливі для здоров'я людини. А тому не треба бігти до магазину, можна приготувати усе вдома.
Домашнє печиво з кураги та журавлини - рецепт
Цей рецепт настільки простий, що навіть не потребує покрокового відео або фото приготування, адже потрібно лише перебити всі інгредієнти блендером і відправити випікатися.
Печиво хоч і без цукру, але досить калорійне та ситне – тому краще з'їсти його до обіду. Термін придатності такого печива 2-3 дні, якщо зберігати у герметичній скляній банці.
Складові:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 50 г мигдального борошна
- 50 г кокосового борошна
- 50 г кураги
- 50 г журавлини
- яйце
Подивитися цю публікацію в InstagramСпосіб приготування:
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- Курагу та журавлину заливаємо на 10 хвилин у окропі. Після цього споліскуємо і відкидаємо на паперовий рушник, щоб стекла вода.
- У блендер (чашу з лезами) додаємо борошно, курагу, журавлину та яйце - перебиваємо, поки маса не стане однорідною.
- Формуємо кружечки однакового розміру, і викладаємо на лист, застелений пергаментним папером. Притискаємо зверху печеньки вилкою.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 12 хвилин.
Готово. Смачного!
Нагадаємо, ми розповідали, що робити, якщо випічка прилипла до пергаментного паперу: один простий спосіб урятувати страву.