Today.ua

Шість заборон для букетів: які квіти не можна дарувати жінкам на 8 Березня

Наближається Міжнародний жіночий день 8 Березня, чоловіки активно вибирають подарунки для своїх супутниць, мам, бабусь, колег... Одним з найголовніших атрибутів весняного жіночого свята, звичайно ж, є квіти.

Не всякій квітці зрадіє представниця прекрасної половини людства. Це чоловікам слід запам'ятати раз і назавжди. А також дізнатися, які букети і квіти заборонено дарувати на 8 Березня.

1. Кактуси

Кактуси не ті квіти, які варто було б дарувати дамам в їх найулюбленіший весняний день. Навіть якщо жінка їх колекціонує і просто від них без розуму, на 8 Березня їй краще подарувати букет тюльпанів або троянд, але ніяк не колючки в горщику.

2. Штучні квіти

Якими б гарними не були тканинні, паперові або пластиково-латексні квіточки, дарувати їх жінкам не варто. У багатьох такі букети асоціюються з ритуальними послугами, тому, якщо ви не хочете потрапити в неприємну ситуацію, то краще ніколи не даруйте штучні рослини.

3. Букет не першої свіжості

Якщо букет вже почав в'янути, кінчики листків та пелюсток підсохли і зморщилися, то такий букет буде образою для жінки. Жодна представниця слабкої статі не зрадіє такому презенту.

4. Розфарбовані бутони

Іноді продавці в квіткових магазинах вирішують проявити креативність і покривають квіти в букетах блискітками або позолотою. Але знайте, що дарувати такі квіти – поганий тон.

5. Жовті тюльпани – вісники розлуки

Негативні асоціації з жовтими квітами настільки глибоко врізалися в суспільстві, що мало хто наважується дарувати їх до свята жінок. Це і зрозуміло, адже ніхто не хоче, щоб його щирий жест розцінили як натяк на необхідність розлучитися.

6. Червоні гвоздики

Гвоздики – квіти, які дарують чоловікам на солідний ювілей. Але жінкам до 8 Березня букет червоних гвоздик дарувати точно не варто.

Напередодні Міжнародного жіночого дня слід з'ясувати, які квіти краще всього підійдуть для подарунка коханій жінці, мамі, бабусі і колегам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ