Today.ua

Найпростіший і найшвидший сніданок з тортильї та секретним інгредієнтом для ситості

Тортилья - це круглий щільний коржик. За своєю структурою він тонший, ніж основа для піци, але товщий і міцніший, ніж звичайний лаваш. Це дозволяє готувати з нею більше цікавих та ситних страв. Наприклад, тортилья з яйцем та начинкою з улюблених овочів, зелені та м'яса стане чудовою стравою, як на сніданок, так і на обід та вечерю.

Тортилья з ситною начинкою – рецепт

Щоб корж вийшов ситним, його потрібно обсмажити з яйцями на сковороді. Всередину коржика можна покласти абсолютно будь-які овочі та зелень.

Ви можете взяти сосиски, що залишилися в холодильнику, ковбасу, шматочок відвареної курки, шашлику або солону рибу.

Можна використовувати будь-який сир, але найсмачніше буде із сиром для піци, який добре плавиться.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Збиваємо яйця із сіллю та перцем. Виливаємо на добре розігріту сковороду, а зверху викладаємо тортилью.
  2. Коли яйця схопляться, перевертаємо тортилью.
  3. Перемішуємо трохи сметани з гірчицею та змащуємо повністю всю тортилью.
  4. Викладаємо на коржик зелень, помідори, цибулю, м'ясо (ковбасу чи рибу), зверху сир і складаємо тортилью навпіл. Обсмажуємо із двох сторін, щоб розплавився сир.
  5. При подачі можна розрізати на три частини або навпіл.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Marta Maciurzyńska/ szybkie, pyszne i zdrowe fit przepisy (@zdrowo_w_15_minut)

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати оладки без цукру. Який секретний інгредієнт надасть страві бажаної насолоди?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ