Тортилья - це круглий щільний коржик. За своєю структурою він тонший, ніж основа для піци, але товщий і міцніший, ніж звичайний лаваш. Це дозволяє готувати з нею більше цікавих та ситних страв. Наприклад, тортилья з яйцем та начинкою з улюблених овочів, зелені та м'яса стане чудовою стравою, як на сніданок, так і на обід та вечерю.
Тортилья з ситною начинкою – рецепт
Щоб корж вийшов ситним, його потрібно обсмажити з яйцями на сковороді. Всередину коржика можна покласти абсолютно будь-які овочі та зелень.
Ви можете взяти сосиски, що залишилися в холодильнику, ковбасу, шматочок відвареної курки, шашлику або солону рибу.
Можна використовувати будь-який сир, але найсмачніше буде із сиром для піци, який добре плавиться.
Складові:
- 1 цільнозернова тортилья
- 2 яйця
- Листя салату або будь-яка інша улюблена зелень (базилік, петрушка)
- Шинка чи будь-яка інша ковбаса, м'ясо чи лосось (форель)
- Цибуля
- Помідор
- Сир
- Сметана
- Гірчиця
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування:
- Збиваємо яйця із сіллю та перцем. Виливаємо на добре розігріту сковороду, а зверху викладаємо тортилью.
- Коли яйця схопляться, перевертаємо тортилью.
- Перемішуємо трохи сметани з гірчицею та змащуємо повністю всю тортилью.
- Викладаємо на коржик зелень, помідори, цибулю, м'ясо (ковбасу чи рибу), зверху сир і складаємо тортилью навпіл. Обсмажуємо із двох сторін, щоб розплавився сир.
- При подачі можна розрізати на три частини або навпіл.
Подивитися цю публікацію в Instagram
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати оладки без цукру. Який секретний інгредієнт надасть страві бажаної насолоди?