14 січня ми святкуємо Старий Новий рік. За традицією на день раніше, увечері господині накривають на стіл і збирають усю родину. Окрім куті, однією з найпопулярніших страв у цей день є тушкована капуста з м'ясом. Пропонуємо вам скуштувати дуже смачний рецепт із копченою ковбасою та томатною пастою.
Тушкована капуста з м'ясом
Складові:
- 1 кг квашеної капусти
- 300 г курячого філе
- 300 г копченої ковбаси
- 1 ст. л. томатної пасти
- помідор
- цибулина
- 200 мл води
- рослинна олія
Спосіб приготування:
- Куряче філе добре вимити та просушити паперовим рушником. Нарізати невеликими шматочками.
- Цибулину нарізати півкільцями або нарізати дрібно, щоб вона "розтанула" у блюді і не виділялася.
- Помідор нарізати.
- На сковороді нагріти олію, викласти цибулю і готувати до м'якості.
- Після цього додати м'ясо, готувати, доки воно не стане білим. Тоді додати помідори та тушкувати страву під кришкою до готовності курячого м'яса.
- Якщо квашена капуста сильно солона, її краще промити в холодній воді або відварити 15 хвилин.
- Додаємо в сковороду капусту, томатну пасту та нарізану шматочками ковбасу. Додаємо воду і тушкуємо на слабкому вогні до випаровування рідини.
- Подавати можна зі сметаною.
Готово! Смачного.
Нагадаємо, ми розповідали, як правильно відміряти одну порцію спагетті на людину – простий лайфхак.