Смак справжньої італійської піци залежить насамперед від начинки. Пропонуємо вашій увазі 3 рецепта найсмачнішої начинки для піци від піцайоло з далекої Італії.
Піца з яловичиною та томатами
Ця піца відмінно підійде для сімейної вечері. М'ясо яловичини перекрутіть у фарш, обсмажте на оливковій олії разом з подрібненою цибулею до готовності.
Тісто для піци змастіть томатною пастою або викладіть колечка свіжих помідорів. Зверху розподіліть фарш з яловичини.
Посипте тертим сиром і свіжою зеленню. Запікайте 15 хвилин в духовці.
Піца з бринзою та яйцями
Овечий сир, що нерідко іменується бринзою, є дуже популярним в Італії. Цей продукт відмінно підходить для приготування піци до сніданку.
Подрібніть пучок свіжого шпинату і обсмажте на оливковій олії.
Влийте до шпинату 2 збитих яйця, готуйте помішуючи на середньому вогні близько 2 хвилин.
Розподіліть піджарку по тесту, посипте тертою бринзою і запікайте до її розплавлення.
Пікантна начинка з медом
М'яким вершковим сиром покрийте основу для піци. Зверху покладіть скибочки свіжої груші. Полийте медом, посипте гострим червоним перцем і запечіть в духовці.
Якщо ви стежите за фігурою, то вам напевно припаде до смаку дієтична піца без борошна. Простий рецепт і смачне блюдо вас точно порадують.