Today.ua

З кучерями та в облягаючому вбранні: Дженніфер Лопес в образі спецагента викликала фурор у Лос-Анджелесі

Дженніфер Лопес потрапила до об'єктивів папараці. Американська співачка та актриса постала в образі спецагента. 53-річна артистка в облягаючому вбранні і з трендовою зачіскою зачарувала шанувальників.

Акторська кар'єра Дженніфер Лопес розвивається не менш успішно, ніж музична. Вона знімається у фантастичному трилері Atlas від Netflix. Виконавці хіта On The Floor дісталася головна роль у стрічці про солдата зі штучним інтелектом, який прагне знищити людство.

Дружину Бена Аффлека "зловили" на вулиці у Лос-Анджелесі під час зйомок блокбастера. Стилісти підібрали для Дженніфер ефектне вбрання. Біла блузка поєднувалася з чорними облягаючими легінсами і курткою в тон зі шкіряними вставками.

Образ героїні фільму доповнили ботильйони на стійких підборах. Аутфіт завершила сумка-папка.

Лопес зробили трендову зачіску. Її волосся, завите в локони, було укладене в пишну зачіску. Артистка виглядала ефектно. Одяг вдало підкреслив неймовірну фігуру знаменитості – груди, тонку талію, стрункі ноги та сідниці, якими вона особливо пишається.

Шанувальники захопилися своєю улюбленицею, побачивши знімки репортерів. Вони адресували Джей Ло компліменти.

"Дуже вдалий look", "У неї приголомшлива фігура", "Кудрі дуже личить", "Шпигунка", "Супер, така класна", "Суперагент 007, Дженніфер потрібно знятися в бондіані", "Красуня, така зухвала в чорному" , "Шикарна леді", "Виглядає суворою та недоступною, як же пощастило її чоловікові", - прокоментували інтернет-користувачі.

Минулого тижня Дженніфер Лопес показала обличчя без макіяжу. Фанати зазначили, що красуню без косметики складно впізнати – вона виглядає набагато молодшою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ