Today.ua

Романтична відпустка у Швейцарії: колишній чоловік Ані Лорак із нареченою показали фото з-за кордону

Колишній чоловік Ані Лорак та його 26-річна наречена з України вирушили за кордон у романтичну відпустку. Парочка вирішила відвідати Швейцарію та насолодитися краєвидами на альпійські гори.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Мурат Налчаджіоглу та Лілія Реус поділилися кадрами зі своєї подорожі.

Вони похвалилися чудовими краєвидами, які зустрічалися на шляху - ліс та скелясті гори. А потім поділилися виглядом, що відкривається з їхнього готелю.

Місцем відпочинку парочка обрала місто у східній частині Швейцарії Санкт-Галлен, яке розташоване на висоті 700 метрів над рівнем моря і є одним з найвищих міст країни.

З огляду на те, що колишній чоловік Ані Лорак має турецьке громадянство, він безперешкодно може залишати територію України навіть під час воєнного стану. У перші дні повномасштабного вторгнення він із нареченою та падчеркою перебрався до Туреччини, але незабаром повернувся до України, де має власний бізнес.

Лілія поділилася з шанувальниками селфі, похвалившись своїм стильним вбранням. Для прогулянки в горах дівчина обрала блідо-блакитну водолазку в рубчик, куртку-пуховик та картатий шарф. Вона зробила волосся рівним і нанесла красивий макіяж.

Колишній чоловік Ані Лорак та Лілія зустрічаються майже три роки і заручені з осені 2021 року. Закохані чекають на правильний момент, щоб скріпити себе узами шлюбу - імовірно перемоги України.

Нагадаємо, наречена колишнього чоловіка Ані Лорак показала наймоднішу кофту цього року: як додати в образ родзинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ