Today.ua

Ретроградна Венера несе круті зміни в особисте життя трьох знаків Зодіаку

Період ретроградної Венери несе круті зміни у життя 3 знаків Зодіаку. Доленосні зустрічі, гучні події і рішучі кроки... Все це вихром ввірветься в особисте життя тих, на кого зворотний рух Венери буде впливати найбільш сильно. Кому слід бути готовим до вітру змін на любовному фронті?

Венера змінила напрямок руху і стала ретроградною, ця астрономічна подія відбувається досить рідко, але її вплив на людство дуже сильне. На цей раз Венера круто змінить життя трьох знаків Зодіаку.

Тілець

Народжених під цим знаком Зодіаку чекає доленосна зустріч. Головне бути до неї готовим. Для цього слід розібратися в собі, позбутися від усього зайвого, навести порядок у душі та у своєму помешканні. Налаштуватися на те, що швидкі зміни на особистому фронті будуть нищівними, але дуже позитивними. Боятися нічого, запевняють астрологи.

Скорпіон

Ретроградна Венера несе вітер змін і в особисте життя Скорпіонів. Однак перш, ніж відкривати перед ним вікна і двері, перегляньте своє ставлення до романтики, до сімейних цінностей, навіть до роботи і грошей. Нове починається не ззовні, а зсередини. В іншому випадку ваше щастя пролетить повз на цей раз.

Водолій

Витончені і трепетні натури, народжені під знаком Водолія, в період ретроградної Венери, який триватиме аж до 25 червня 2020 року, настане час, коли вони зможуть розлучитися з минулим і почати нове життя. Якщо ваші наміри будуть продуманими та чіткими, а бажання чистими і світлими, то у вас все вийде якнайкраще!

Відзначимо, що не тільки Венера буде ретроградною найближчим часом. Відразу кілька небесних тіл почали рухатися в зворотному напрямку відносно Землі. Астрологи віщують масу проблем у всіх сферах життя. Як їх уникнути?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ