Today.ua

Рослини-вампіри: які кімнатні квіти небезпечно тримати вдома

Наші пращури помітили, що як тільки з'являються в будинку деякі види кімнатних рослин, як тут же починаються неприємності, хворіють домочадці, атмосфера стає важкою і сумною. Біоенергетики з'ясували, які квіти в своє житло краще і зовсім не заносити. Їх всього три!

Всі види папоротей

Існує повір'я: чим красивіше в будинку кущ папороті, тим гірше живеться всім членам сім'ї. Біоенергетики кажуть, що даний вид рослин вдома краще взагалі не тримати, оскільки вони буквально «викачують» енергію у всіх живих істот, що потрапляють в радіус їх дій.

Плющ

Знаменитій квітці-«мужегону» зі зрозумілих причин в будинку не місце. Плющ «виселяє» чоловіків з житла, з появою цього милого кучерявого кущика в будинку, у глави сім'ї можуть початися проблеми на роботі і зі здоров'ям.

Для благополуччя і любові в родині небезпечні абсолютно всі види плюща. Звичайно ж, не варто безжально викидати кущик, краще віднесіть його в офіс або подаруйте будівлі вокзалу, де він захистить всіх присутніх від надлишку вражень.

Монстера

Монстери – ідеальні рослини для аптек і бухгалтерій. Їх величезні різьблені листя очищають повітря від пилу і важких металів. Але в будинку цього зеленого «монстра» поселяти не варто.

Помічено, що з появою горщика з паростком монстери в сім'ї починали розгоратися конфлікти, аж до сварок і скандалів. За словами біоенергетиків, ця екзотична рослина підживлюється енергією оточуючих його людей. Якщо народу багато, як в офісному приміщенні, то монстера помалу буде витягати з кожного негатив (його відібрати найпростіше), якщо ж мало, то втрату життєвої енергії будуть відчувати на собі всі домочадці.

Якщо вам дороге ваше сімейне щастя і благополуччя, то у вашому будинку повинні знаходитися зовсім інші кімнатні рослини, що несуть добробут в родину. Які зелені вихованці створюють навколо себе позитивну ауру?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ