П'ять кулінарних лайфхаків, щоб курячі котлети точно вийшли соковитими

Автор: Анастасия Березовская

Куряче м'ясо, мабуть, найпопулярніше на українському столі. Воно доступне, та ще й дієтичне. Нерідко господині готують із курячого фаршу котлети, але вони не завжди виходять досить соковитими. Шеф-кухарі розкрили свої лайфхаки, щоб страва точно вийшла смачною. Домочадці точно попросять добавку.

П'ять кулінарних лайфхаків, щоб курячі котлети точно вийшли соковитими - today.ua

П'ять кулінарних лайфхаків, щоб курячі котлети точно вийшли соковитими.

Є кілька нюансів, на які варто звернути увагу при приготуванні курячих котлет.

Перше - важливо дотримуватися правильних пропорцій. Наприклад, на 1 кілограм фаршу потрібно додати 250 г хліба та 2-3 яйця.

Друге - правильний вибір м'яса. Найкраще для котлет використовувати свіже куплене м'ясо, наприклад, шматочок курочки зі шкірою, його перекрутити на м'ясорубки та додавати інші інгредієнти.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Третє – масаж фаршу. Перш ніж формувати котлети, фарш потрібно відбити руками, і залишити його настоюватися хвилин на 30.

П'ять кулінарних лайфхаків, щоб курячі котлети точно вийшли соковитими

Четверте - не найменш важливо - смачні добавки. Щоб котлети вийшли смачними та соковитими, хліб краще вимочити у молоці, також додати у фарш трохи вершкового масла та цибулі.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

П'яте – правильне приготування. Спочатку котлети потрібно обсмажити на сильно розігрітій сковороді з усіх боків, а потім потомити їх на маленькому вогні під кришкою. Так вони точно будуть соковитими.

Нагадаємо, досвідчені шеф-кухарі розповіли, як правильно зварити яйця, щоби вони не тріскалися і добре чистилися.

Головне