Today.ua

Пухкі губи та кучерики: колишня дружина Олександра Пономарьова показала рідкісне фото їхнього 16-річного сина

Олександр Пономарьов має двох дітей – дорослу дочку Євгенію (25 років) та єдиного сина, якому днями виповнилося 16 років. Хлопчик зараз живе разом із мамою в ОАЕ, і його нові фото рідко з'являються у Мережі.

В особистому обліковому записі в Інстаграм колишня дружина Олександра Пономарьова, Вікторія Мартинюк, нині Чекурда, опублікувала рідкісне фото зі своїми дітьми: старшим сином від першого шлюбу та дочкою від другого.

Красива сім'я зображена на площі в Дубаї біля відомого хмарочоса Бурдж-Халіфа.

"З днем народження, моя 16-річка. Люблю", - підписала публікацію Вікторія Мартинюк (Чекурда).

Син Олександра Пономарьова позував у чорних штанах, кросівках, білій футболці та толстовці з капюшоном. Хлопчик вразив публіку своїм зовнішнім виглядом. Останнім часом він виструнчився, похорошив, змужнів і зробив стильну зачіску з кучерями.

"Який синочок вже дорослий! А який красень виріс!", "Такий красень", "Сашу не впізнати", "Вау, який хлопець! Я не впізнала взагалі", "Не можу повірити, який дорослий", - пишуть підписники колишньої дружини співака.

Олександр Пономарьов також привітав сина, опублікувавши колаж із спільних фотографій різних років.

"16-й День народження сина на Стрітення Господнє! Мій Сашко, нехай Боженька тебе оберігає і благословляє на добрі справи!" - зазначив у публікації зірковий татко.

Нагадаємо, дочка Олександра Пономарьова показала, як співак відсвяткував свій день народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ